Kun je je nog aanmelden voor het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’?

Aangezien het elfde seizoen van Heel Holland Bakt tot een einde gekomen is, is het tijd om vooruit te kijken. Misschien heb jij zin om de volgende keer zelf in de tent te staan. Maar kun je je nog aanmelden voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt? Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Kun je je nog opgeven voor het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’?

Ieder jaar bemachtigen tien thuisbakkers een plekje in de welbekende Heel Holland Bakttent. Onder het streng toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven moeten ze iedere week drie opdrachten uitvoeren: de signatuuropdracht, de technische opdracht en het spektakelstuk.

Fervent thuisbakker? Dan kun je je nú nog opgeven voor het twaalfde seizoen. Via de website van HHB is het tot 30 maart 2024 mogelijk om je gegevens achter te laten en wie weet word jij volgend jaar dan wel een keer meesterbakker.

Wanneer komt ‘Heel Holland Bakt’ weer op tv?

Heel Holland Bakt verscheen de eerste seizoenen steevast in de nazomer, maar de startdatum verschoof na seizoen 6 naar de winter. Tegenwoordig is de serie vaak in het voorjaar te zien. Dit betekent dat we waarschijnlijk in het najaar van 2024 óf het voorjaar van 2025 nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Wanneer de eerste aflevering precies op het programma staat, is helaas nog niet bekend.

📺 Altijd alles weten over de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over ‘Heel Holland Bakt’

Tien kandidaten strijden in Heel Holland Bakt om de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Deze tien getalenteerde bakkers maken iedere uitzending hun beste bakcreaties onder het toeziend oog van de kritische jury, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

TitelHeel Holland Bakt
Jaar2013-
SoortSerie
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieTv-competitie
PresentatorenAndré van Duin
JuryJanny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.