Let op: Viaplay is vanaf volgende week weer bijna 70% duurder

Kijk je graag naar verschillende series, films én sportuitzendingen? Dan is er goed nieuws voor iedereen die nog snel wil besparen op hun abonnementskosten bij streamingdienst Viaplay. Sinds 1 juni 2023 is er een nieuwe actie voor een jaarabonnement gelanceerd, waarbij je de gehele maand 48% korting krijgt op een lidmaatschap voor 12 maanden ten opzichte van een maandabonnement. Hierdoor betaal je omgerekend slechts de prijs van 6½ maand aan kosten. Deze deal is echter alleen in juni te claimen, waardoor je nog maar een week de tijd hebt om gebruik te maken van de actie. Vanaf 1 juli betaal je namelijk weer de volledige prijs.

→ Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 48% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceerde begin juni 2023 kortingsactie op jaarabonnement

Eind 2021 werd middels een persbericht kenbaar gemaakt dat Viaplay gelanceerd zou worden in maart 2022. Door verschillende prijsverhogingen is het kostenplaatje van toen inmiddels echter gestegen naar €15,99 p/m bij een flexibel maandabonnement of €13,99 p/m bij een goedkoper jaarabonnement. Deze stijging leidde tot grote onvrede bij veel abonnees. De streamingdienst had echter toen nog niet laten weten of er aanvullende acties zouden komen, zoals een gratis proefabonnement of een voordeligere alternatieve abonnementsvorm.

Toen kondigde de streamingdienst plotseling aan dat er per 1 juni 2023 een nieuwe kortingsactie werd georganiseerd en dit keer was het een absolute knaller. Zo kun je de gehele maand juni een jaarabonnement afsluiten tegen de prijs van €99, wat omgerekend neerkomt op slechts €8,25 per maand. In het tweede jaar gaat de prijs automatisch over naar de dan geldende prijs zonder bindende periode.

  • Voor juni: €13,99 per maand ➝ Prijs per jaar €167,88
  • In juni: €8,25 per maand (omgerekend) ➝ Prijs 41% omlaag op jaarbasis van €167,88 naar €99,-
  • Na juni: €13,99 per maand ➝ Prijs 70% omhoog op jaarbasis van €99,- naar €167,88

Bespaar nog een week lang ruim 90 euro op jaarbasis

Nu we de maand juli naderen, kun je nog maar een week profiteren van de tijdelijke actie. Vanaf 1 juli betaal je namelijk weer de volledig normale prijs van €167,88 voor een jaarabonnement. Het is niet nieuw dat een deal alleen in een bepaalde maand te claimen is. Eerdere jaaracties van Viaplay gingen ook steeds na een tijdje uit de lucht.

Door gebruik te maken van de actieprijs bespaar je €92,88 in het eerste jaar. Een maandelijks betalend lid is namelijk (12 x €15,99 =) €191,88 kwijt voor het eerste jaar, terwijl een jaarabonnee in diezelfde periode €99,- betaalt. Daardoor pak je hiermee afgerond 48% korting.

Meer informatie over Viaplay

Buiten vele films en series om heeft Viaplay de uitzendrechten van een aantal grote sporten in handen. Zo zie je alle prestaties van Max Verstappen en Nyck de Vries die tijdens de Formule 1-races voorbij scheuren, volg je live alle voetbalwedstrijden uit de Premier League en Bundesliga en kijk je naar alle dartsmatches. Je vindt alles hierover in ons overzicht van het aanbod van Viaplay in Nederland.


Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.