A Star Is Born op Netflix | Film online kijken in Nederland?

Komt A Star Is Born (2018) op Netflix?

Na het ongelooflijke succes van de film met Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, is de veelgestelde vraag: wanneer komt A Star Is Born op Netflix? De film heeft er een tijdje op gestaan, maar is inmiddels niet meer op de streamingdienst te zien. Of en wanneer hij terugkeert, is momenteel niet bekend.

→ Wil je A Star Is Born kijken? Die kun je dan het beste direct bekijken via Pathé Thuis en anders is hij hier los verkrijgbaar of te streamen via Ziggo Movies & Series.

A Star Is Born (2018) Verhaal

A Star Is Born is een Amerikaans dramafilm (gecombineerd met musical en romantiek) die als producer en director Bradley Cooper kent in zijn debuut als director. De film is geschreven door Eric Roth, Bradley Cooper en Will Fetters en is de vierde remake van de gelijknamige film uit 1937 na de musicals uit 1954 en 1976 en de Bollywood film Aashiqui 2 uit 2013. Bradley Cooper, Lady Gaga, Dave Chappelle, Andrew Dice Clay en Sam Elliott vertolken de hoofdrollen.

De film gaat over alcoholische muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) die de moeizame artiest Ally (Lady Gaga) ontmoet en stapelverliefd op haar wordt. Ze had net haar droom opgegeven om een grote zangeres te worden toen Jackson haar ontdekte en in de spotlight plaatste. Maar als Ally’s succes van de grond komt breekt de persoonlijke kant van haar relatie af, terwijl Jackson een doorgaande strijd aangaat met zijn innerlijke demonen.

Trailer

Wanneer komt A Star Is Born op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt A Star Is Born op Netflix? De film heeft er een tijdje op gestaan, maar is inmiddels niet meer op de streamingdienst te zien. Of en wanneer hij terugkeert, is momenteel niet bekend. Wil je nu al naar A Star Is Born kijken? Die kun je het beste hier vinden.

Netflix Aanbod

Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.