A Star Is Born (2018) met Lady Gaga en Bradley Cooper staat nu op Netflix

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Één van de meest aangevraagde titels en meest populaire films van de afgelopen paar jaar is op Netflix verschenen. Onder de nieuwe films en series op Netflix Nederland in augustus 2020 valt dit keer namelijk de waanzinnig mooie film A Star Is Born, met onder andere Stefani Joanne Angelina Germanotta (beter bekend als Lady Gaga) en Bradley Cooper. De film is sinds 20 augustus 2020 op Netflix Nederland te bewonderen.

→ UPDATE: inmiddels is de film ook weer uit het aanbod van Netflix verwijderd. Wil je A Star Is Born kijken? Die kun je dan het beste direct bekijken via Pathé Thuis en anders is hij hier los verkrijgbaar of te streamen via Ziggo Movies & Series.

A Star Is Born (2018) op Netflix Nederland

Het jaar 2018 was het jaar van de waanzinnige muziekfilms! Zo werd niet alleen Bohemian Rhapsody—de magische film over de legendarische band Queen—uitgebracht, maar betrad ook het schouwspel van Lady Gaga en Bradley Cooper het toneel. De oogstrelende en tegelijkertijd hartverscheurende film A Star Is Born haalde een Oscar binnen en is sinds 20 augustus 2020 te bekijken op Netflix in Nederland.

Verhaal

Doorgewinterde muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) ontdekt – en wordt verliefd op – de worstelende kunstenaar Ally (Gaga). Ze heeft zo ongeveer haar droom opgegeven om het groot te maken als zangeres – totdat Jack haar in de schijnwerpers zet. Maar zelfs als Ally’s carrière begint, is de persoonlijke kant van hun relatie aan het afbreken, als Jack vecht een voortdurende strijd met zijn eigen interne demonen.

Trailer

Bekijk de trailer van de geweldige muzikale dramafilm van Warner Bros nu meteen hieronder.


Details van de film

Titel: A Star Is Born
Soort: Film
Jaar: 2018
Duur: 2 uur en 16 minuten
Categorie: Drama, Muziek, Romantiek
IMDb: 7.7 uit 314,449 stemmen
Regisseur: Bradley Cooper
Schrijvers: Eric Roth, Bradley Cooper
Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.