Nu te zien op HBO Max: Oscarwinnende muziekfilm ‘A Star is Born’ (2018) met Lady Gaga en Bradley Cooper

Geniet jij van romantische dramafilms met lekker veel muziek? En kun je alle liedjes van Lady Gaga meezingen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want zij schittert vanaf zaterdag 7 mei 2022 op HBO Max in het muzikale kijkcijferkanon A Star Is Born (2018) zij aan zij met de geliefde acteur en tevens regisseur Bradley Cooper.

HBO Max voegt ‘A Star Is Born’ (film, 2018) toe aan Nederlandse aanbod op zaterdag 7 mei 2022

Abonnees van HBO Max kunnen reikhalzend aftellen naar aanstaande zaterdag, want dan zal de muzikale hitfilm ‘A Star Is Born’ worden toegevoegd aan het Nederlandse aanbod. Dat heeft de streamingdienst ons laten weten. De film was eerder al concurrerende videodiensten te zien, maar de laatste tijd hield WarnerMedia de uitzendrechten bij zichzelf. Gelukkig komt daar dus op 7 mei 2022 verandering in, want dan voegt het video on demand-platform de film zonder aanvullende kosten toe.

Mocht je benieuwd zijn naar de rest van de content die nog online zal verschijnen deze maand, dan wijzen we je graag op het overzicht van nieuwe films en series op HBO Max in mei 2022. Zo weten we al dat de magische film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022) eind deze maand te zien zal zijn en kun je later deze week kijken naar de nieuwe waargebeurde misdaadserie The Staircase (2022) en Pokémon: Detective Pikachu (2019).

Oscarwinnende film is momenteel online alleen nog te huur en te koop

A Star Is Born heeft een indrukwekkende prijzenkast op weten te bouwen. De film werd genomineerd voor 8 Oscars en mocht uiteindelijk het gouden beeldje voor ‘Best Achievement in Music Written for Motion Pictures (Original Song)’ ook echt mee naar huis nemen. Daarnaast won hij tevens een BAFTA Award voor ‘Original Music’ en scoort de film een gemiddelde van 7,6 uit 372.000 stemmen op IMDb.

Hiervoor gaven we al aan dat concurrerende SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ de film momenteel niet in hun aanbod hebben opgenomen, maar het is al wel mogelijk om de film bij TVOD-diensten als Pathé Thuis te streamen. Hiervoor ga je hier op de officiële website van Pathé Thuis naar A Star Is Born, waarna je kunt kiezen of je hem wil huren voor €2,99 of kopen voor €9,99. Bij HBO Max worden door abonnees van de videodienst geen aanvullende kosten gemaakt voor het kijken van de film.

Verhaal en informatie van ‘A Star Is Born’ (2018)

Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die graag een drankje nuttigt. Hij ontmoet Ally (Lady Gaga), een beginnende zangeres met een indrukwekkende stem. Ze worden verliefd, maar komen in de problemen wanneer Ally’s carrière plotseling een vliegende start maakt.

TitelA Star Is Born
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur2 uur en 16 minuten
CategorieDrama, Muziek, Romantiek
IMDb7,6 uit 372.000 stemmen
RegisseurBradley Cooper
CastBradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Rafi Gavron, Anthony Ramos, Dave Chappelle, Marlon Williams, Brandi Carlile