Waar kan ik de film A Quiet Place Part 2 (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film A Quiet Place Part 2 online kijken kunnen. In de film van regisseur John Krasinski schitteren onder andere topsterren als Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe en Cillian Murphy. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je A Quiet Place Part 2 online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct A Quiet Place Part II bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van A Quiet Place Part II (2021)

Na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen.

A Quiet Place Part II (2021) - Final Trailer - Paramount Pictures

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2021
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 33 minuten
Categorie: Drama, Horror, Sci-Fi
IMDb: 7,3 uit 154.000 stemmen
Regisseur: John Krasinski
Cast: Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.