Waar kun je de film ‘A Good Person’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film A Good Person (2023) online kijken kunnen. Deze dramafilm met Florence Pugh en Morgan Freeman draait om een jonge vrouw die verslaafd is aan pijnstillers. Als ze wil afkicken komt ze de vader van een overleden vriendin tegen en ontstaat er een bijzondere vriendschap. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘A Good Person’ (2023) online kijken?

A Good Person was in april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar A Good Person bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 23 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime VideoDe film is sinds kort te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. 👉 Bekijk direct A Good Person op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft A Good Person niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘A Good Person’ (2023)

Allison (Florence Pugh) heeft alles: een fantastische verloofde, een carrière die in de lift zit en fijne familie en vrienden. Dan slaat het noodlot genadeloos toe. Bij een fataal auto-ongeluk komt haar toekomstige schoonzus om het leven. Ook Allison komt er niet zonder kleerscheuren of emotionele littekens vanaf. Zij wordt uit het ziekenhuis ontslagen met niet verwerkt verdriet en een verslaving aan pijnstillers. Wanneer ze jaren later wil afkicken, komt Daniel (Morgan Freeman) op haar pad: de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde. Verrassend genoeg deelt hij zijn eigen zorgen met Allison, en tussen de twee groeit een onwaarschijnlijke band die bewijst dat vriendschap en vergeving de instrumenten zijn die de diepste wonden kunnen helen.

Streaming informatie over de film

TitelA Good Person
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 9 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurZach Braff
CastFlorence Pugh, Molly Shannon, Morgan Freeman, Celeste O’Connor, Zoe Lister-Jones, Chinaza Uche

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.