Nieuwe romcom met Zac Efron en Nicole Kidman op Netflix verschenen

Romcom-liefhebbers opgelet! Op vrijdag 28 juni 2024 is A Family Affair op Netflix verschenen. Zara werkt als assistent voor superster Chris Cole. Ze haat haar baan, maar dan wordt alles ineens een stuk ingewikkelder dan ze dacht…

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘A Family Affair’ nieuw op Netflix verschenen

Netflix sluit de maand juni goed af, want de streamingdienst heeft op vrijdag 28 juni 2024 A Family Affair aan het aanbod toegevoegd. In de film volgen we het verhaal van Zara (Joey King), haar moeder Brooke (Nicole Kidman) en superster Chris Cole (Zac Efron). Zara werkt als assistent voor de veeleisende Hollywoodster. Ze haat haar baan, maar ze hoopt in de toekomst promotie te maken van assistent tot producent. De situatie wordt ineens een stuk ingewikkelder wanneer Chris en haar moeder beginnen te daten…

3 redenen om ‘A Family Affair’ te kijken

1️⃣ De film heeft een indrukwekkende cast bestaande uit Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Liza Koshy en Kathy Bates. Met ervaren acteur en actrices wordt je direct meegenomen in het verhaal.

2️⃣ De chemie tussen Zac Efron en Nicole Kidman spat van het scherm. De romcom is ideaal om heerlijk op de bank mee weg te zwijmelen.

3️⃣ Daarbij komt kijken dat de film een meeslepende verhaallijn bevat vol onverwachte wendingen. De film verkent thema’s als familiebanden, geheimen en vergeving, waardoor kijkers continu op het puntje van hun stoel blijven zitten.

Meer informatie over de film

Het enige wat erger is dan de assistent zijn van filmster die je niet serieus neemt? Er achter komen dat hij verliefd is op je moeder.

TitelA Family Affair
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurRichard LaGravenese
CastNicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Liza Koshy, Kathy Bates

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.