Wanneer komt seizoen 6 van ‘9-1-1’ op Disney+?

In januari 2022 verschenen plotseling de eerste afleveringen van het vijfde deel van 9-1-1 op Disney’s videodienst in Nederland, dus fans zijn nu razend benieuwd wanneer het vervolg online komt. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt 9-1-1 seizoen 6 op Disney+? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van eventuele nieuwe afleveringen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Wanneer komt 9-1-1 seizoen 6 op Disney+ in Nederland?

Eerste moet seizoen 5 nog vervolgd worden met nieuwe afleveringen, maar de toekomst van de serie hierna is nog niet bekend. Vanaf 21 maart 2022 wordt dus eerst het vijfde seizoen in de VS vervolg met nieuwe episodes (komst in ons land is nog niet naar buiten gebracht) en daarna kunnen we pas nadenken over een zesde deel.

Momenteel moeten we je dus helaas teleurstellen. We houden je echter als eerste op de hoogte via je mail zodra we weten of en wanneer er een zesde seizoen zal volgen.

Waar gaat het verhaal van 9-1-1 over?

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear blazen het politiedrama nieuw leven in met 9-1-1. In de serie laten ze stressvolle belevenissen zien van hulpverleners – waaronder politie, brandweer en medewerkers van de alarmcentrale – die in de meest beangstigende, choquerende en bloedstollende situaties terechtkomen. De hulpverleners moeten de balans zien te vinden tussen het redden van hulpbehoevende mensen en het oplossen van hun persoonlijke problemen. De show is geïnspireerd door waargebeurde voorvallen van hulpverleners die regelmatig te maken krijgen met bloedstollende situaties die vaak onvoorspelbaar, intens en hartverwarmend tegelijk zijn.

Titel9-1-1
Jaar2018-
SoortSerie
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama, Actie, Thriller
IMDb7,8 uit 29.000 stemmen
MakersBrad Falchuk, Tim Minear, Ryan Murphy
CastAngela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Kenneth Choi, Aisha Hinds, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Guzman, Corinne Massiah

Waar kun je 9-1-1 online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst naar de afleveringen van 9-1-1 kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. FOX, onderdeel van The Walt Disney Company, heeft deze serie geproduceerd. In Nederland kun je momenteel exclusief via het eigen video on demand-platform Disney+ kijken.

Komt er een 9-1-1 seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van S6 nog niet bevestigd is, weten we ook nog niets over een eventueel zevende seizoen. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van het zesde seizoen van de serie?

Hieronder bekijk je direct de officiële trailer van 9-1-1 seizoen 5. Deze promo kwam eind 2021 uit, vlak voor de lancering van de nieuwe afleveringen in de VS. Beelden van S6 zijn er op het moment van schrijven nog niet.

9-1-1 Season 5 "The Whole City Has Been Hacked!" Promo (HD)

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie 9-1-1 online kijken?

    9-1-1 is in Nederland exclusief te zien op de streamingdienst Disney+. Je kunt dus niet naar de afleveringen kijken via Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 6 van 9-1-1 op Disney+ in Nederland?

    Eerst moet vanaf maart 2022 in de VS nog seizoen 5 worden vervolgd voordat we kunnen nadenken over een zesde deel van 9-1-1. Een datum is dus nog niet bekend. We houden je als eerste op de hoogte via je mail als we meer weten.


Synopsis: Disney

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.