Eerste afleveringen van ’90 Day Journey: Ed & Rose’ zijn nu te zien op discovery+

Ed & Rose uit het populaire programma 90 Day Fiancé zijn een regelrecht kijkcijferkanon geworden, waarna vooral Ed is uitgegroeid tot een ware internetlegende. Wie graag meer over zijn liefdesreis met Rose te weten wilt komen, kan nu de eerste afleveringen van 90 Day Journey: Ed & Rose exclusief op discovery+ bekijken. Aflevering 1 tot en met 3 zijn op maandag 31 mei 2021 online verschenen op de streamingdienst en wekelijks worden er nieuwe afleveringen online geplaatst.

’90 Day Journey: Ed & Rose’ is sinds 31 mei 2021 te zien op discovery+

In 90 Day Fiancé moeten Amerikanen die hun buitenlandse geliefde op bezoek hebben, binnen 90 dagen besluiten of ze met diegene willen trouwen. Want zolang is het tijdelijke visum in Amerika geldig. Een korte en hectische periode dus die beslist niet over is als ze eenmaal getrouwd zijn.

Inmiddels zijn er al heel wat spin-off series verschenen op basis van dit populaire TLC-programma. Zo ook 90 Day Journey, waarin we inzoomen op de liefdesreis van een paar veelbesproken stellen. Ieder stel heeft zijn eigen serie, waaronder de bijzondere Ed & Rose.

Ed & Rose uit het programma 90 Day Fiancé

‘Big’ Ed is een fotograaf van 54 jaar oud die een single leven van 28 jaar lang graag achter zich zou willen laten. Nu is hij ervan overtuigd eindelijk de ware te hebben gevonden in de 23-jarige Filipijnse Rosemarie. Eds dochter is het er niet mee eens en ook zijn moeder heeft zo haar twijfels. Maar Ed zet toch door.

Bij discovery+ is deze Original-serie gebaseerd op TLC’s populaire show 90 Day Fiancé op dit moment online te bekijken. In totaal zijn er 9 afleveringen van Ed & Rose’s 90 Day Journey te bekijken, waarvan er op dit moment 3 online staan. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland