Britse spin-off van ’90 Day Fiancé’ vanaf deze week op discovery+

Het is tijd voor een Britse versie van het populaire programma 90 Day Fiancé! Net als in de Amerikaanse variant hebben de singles hierin hun liefde in het verre buitenland gevonden en gaan de stelletjes elkaar eindelijk in het echt ontmoeten. Voor de meesten is dit de allereerste keer. 90 Day Fiancé UK is vanaf zondag 24 juli te zien bij discovery+.

Acht verliefde stellen worden gevolgd in ’90 Day Fiancé UK’

In 90 Day Fiancé UK worden acht Britten gevolgd die hun grote liefde in het buitenland gevonden hebben. Voor het programma gaan ze hun geliefde, soms na jaren online daten, eindelijk weer ontmoeten. Voor sommigen is dat de eerste keer, bijvoorbeeld voor Bridie en haar vriend Host uit Libanon. Zij zijn al twee jaar samen, maar hebben elkaar nog nooit in het echt ontmoet.

Net zoals in de Amerikaanse versie twijfelen veel vrienden en familieleden van de Britten aan hun relatie. Zo stuurt Shaun maandelijks geld naar zijn Filipijnse vriendin Christine, met wie hij sinds 2018 een zoontje heeft. Zijn familieleden twijfelen aan haar intenties, maar hij weet zeker dat ze een toekomst hebben samen. In het allereerste seizoen van 90 Day Fiancé UK kunnen we zien of dat ook daadwerkelijk zo is. De volgende stellen doen mee:

  • Shaun (31, Hampshire) en Christine (42, Filipijnen)
  • Bridie (31, Rotherham) en Host (28, Libanon)
  • Victoria (33, Wolverhampton) en Sean (42, Japan)
  • Kadie (26, West Yorkshire) en Alejandro (30, Mexico)
  • Richard (41, Preston) en Kathleen (32, Filipijnen)
  • Emma (44, West Yorkshire) en Hossein (33, Iran)
  • Pat (68, Merseyside) en Sam (28, Pakistan)
  • Calum (28, Perth) en Marvin (26, The Seychelles)

’90 Day Fiancé UK’ is vanaf 24 juli te zien bij discovery+

De discovery+ Original 90 Day Fiancé UK is vanaf zondag 24 juli te streamen op de streamingdienst. De serie bevat twaalf afleveringen waarin de acht stellen gevolgd worden. Er komt elke week een nieuwe aflevering van de serie online, exclusief op discovery+. Alvast in de stemming komen? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Meer ’90 Day Fiance’-programma’s op discovery+

Op discovery+ zijn er verschillende 90 Day Fiancé-programma’s te vinden. Dit is immers een van de grootste hitseries van de streamingdienst en daarom zijn er vele spin-offs verschenen. Naast een Britse variant is er bijvoorbeeld ook de serie 90 Day Fiancé: Self Quarantined, waarin de stellen uit de eerdere edities gevolgd worden tijdens de quarantaineperiode.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwe programma’s op de streamingdienst? Dan kun je uiteraard onze website en social media-kanalen in de gaten houden. Ook inschrijven voor onze nieuwsbrief of de Facebook-groep met abonnees is mogelijk. Hier kun je kijktips uitwisselen met andere leden van de streamingdienst.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.