Seizoen 6 van 90 Day Fiancé: Happily Ever After is nu begonnen op discovery+

De liefdevolle (en soms heel wat minder liefdevolle) stellen uit 90 Day Fiancé keren terug in seizoen 6 van de spin-off realityserie 90 Day Fiancé: Happily Ever After op discovery+. Op 14 mei 2021 verscheen de eerste aflevering van dit deel op de streamingdienst en elke vrijdag zal een nieuwe (1.5 uur-durende) aflevering online worden geplaatst op de streamingdienst voor real-life entertainment..

90 Day Fiancé: Happily Ever After seizoen 6 is op 14 mei 2021 begonnen bij discovery+

In slechts 90 dagen moesten deze stellen beslissen of de buitenlandse geliefde de ware is voor altijd. Anders zou het visum verlopen. Dat was voor de stellen uit 90 Day Fiancé een flinke opgave. Maar daarna was de spanning zeker niet voorbij. Nu ze eenmaal getrouwd zijn, begint de uitdaging pas echt. Dat blijkt uit de nieuwe afleveringen van 90 Day Fiancé: Happily Ever After waarin koppels uit eerdere seizoenen worden gevolgd.

Op 14 mei 2021 is het zesde seizoen van deze populaire spin-off realityserie van 90 Day Fiancé begonnen bij discovery+. Elke week komt er op vrijdag een nieuwe aflevering online, waarin we kunnen genieten van maar liefst 90 minuten (!) kijkplezier bomvol drama en natuurlijk liefde.

De koppels van ’90 Day Fiancé: Happily Ever After’ seizoen 6 zijn bekendgemaakt

Via een post op de Facebook-pagina van discovery+ zagen we al even voorbij komen wat de koppels zijn die in dit zesde seizoen van 90 Day Fiancé: Happily Ever After te zien zullen zijn. De zeven stellen die we in dit nieuwe deel van de populaire realityserie gaan volgen zijn:

  • Natalie & Mike
  • Angela & Michael
  • Elizabeth & Andrei
  • Julia & Brandon
  • Kalani & Asuelu
  • Tiffany & Ronald
  • Yara & Jovi

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland