Adam Driver vecht in ’65’ met dinosaurussen (en de film is nu al te huur bij Pathé Thuis)

In maart schitterde Adam Driver op het witte doek in de gloednieuwe scifi-thriller 65. Hij stort daarin neer op een door dino’s bewolkte planeet en moet op een heroïsche roadtrip om de enige andere overgeblevene in veiligheid te brengen. Hoewel deze film dus pas nét op het grote scherm te bewonderen was, kunnen ook streamers zich er nu ook al aan wagen. Bij Pathé Thuis kun je de film sinds vrijdag 26 mei huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Heroïsche reis in ’65’

Mills stapt als astronaut in een ruimteschip om vervolgens op aarde terecht te komen… 65 miljoen jaar geleden. Van de hightech-planeet Somaris komt hij dus in een door prehistorische en moordlustige wezens bevolkte omgeving terecht. Daar moet hij de enige andere overgebleven passagier, de jonge Koa, beschermen tegen dinosaurussen en zorgen dat ze op tijd hun reis voltooid hebben om nog te kunnen vluchten. The Last of Us meets Jurassic Park dus.

Dit is het verhaal van 65 in een notendop, een film met een script dat komt van de makers van A Quiet Place. De hoofdrol wordt vertolkt door Star Wars-acteur Adam Driver en hij wordt bijgestaan door Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Chloe Coleman (Avatar: The Way of Water) en Nika King (Euphoria). Zeker niet de minste namen! Hieronder bekijk je de eerste beelden van de film.

’65’ is nu al te zien bij Pathé Thuis

Op maandag 15 mei voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de sciencefictionfilm toe aan het aanbod. Vanaf die dag kon je hem kopen (voor €13,99), maar je kon er ook voor kiezen om enkele weken te wachten en de film vanaf vrijdag 26 mei voor een lagere prijs te huren (vanaf €4,99). Een abonnement is in beide gevallen niet nodig en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je 65 bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

Titel65
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Thrller
RegisseursScott Beck, Bryan Woods
CastAdam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.