Waar kun je de film ’65’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film 65 (2023) online kijken kunnen. In deze sciencefictionfilm met Adam Driver bevindt piloot Mills zich op de aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ’65’ (2023) online kijken?

65 is sinds 16 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar 65 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 15 mei 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Disney+ heeft 65 niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO Max65 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
NetflixDeze film is sinds 16 september 2023 te zien in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ’65’ (2023)

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

Streaming informatie over de film

Titel65
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Thrller
RegisseursScott Beck, Bryan Woods
CastAdam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.