Wie zich gratis aanmeldt bij Pathé Thuis krijgt tot 60% korting op de eerste film

Intouchables, Uncharted, Pulp Fiction… Zomaar wat films die je op dit moment niet op streamingdiensten met een abonnement kunt vinden, maar die wél bij Pathé Thuis te zien zijn. Deze TVOD-streamingdienst heeft misschien wel het grootste aanbod van allemaal. Bovendien hoef je hier geen abonnement af te sluiten, maar kun je iedere film los huren of kopen. En, nog een groot voordeel: als je je gratis aanmeldt, ontvang je tot 60% korting op je eerste film.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Tot 60% korting op eerste film bij Pathé Thuis

Pathé Thuis trakteert nieuwe klanten op een welkomstcadeau. Nadat je je gratis hebt aangemeld, kijk je de eerste film namelijk voor slechts €1,99 (SD) of €2,99 (HD). Deze actie is geldig voor een maximale filmprijs van €4,99 (SD) of €5,99 (HD). Dit betekent dat je profiteert van een korting van 50% of zelfs 60%.

Bij Pathé Thuis hoef je dus geen vast abonnement af te sluiten, maar kun je voor iedere film los kiezen of je ervoor wil betalen. Films zijn te huur en te koop. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken en wordt de film vervolgens na 48 uur uit je bibliotheek verwijderd. Koop je films, dan blijven ze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je ze zo vaak kijken als je wilt.

Deze actie is overigens niet nieuw, maar is een doorlopende aanmeldactie waarmee Pathé Thuis het mogelijk maakt om voor een lage prijs kennis te maken met de streamingdienst.

Andere kortingsacties van Pathé Thuis

Naast deze toffe aanmeldactie is het bij Pathé Thuis vaker mogelijk om te profiteren van kortingen. Je kunt hierbij denken aan doorlopende acties als de Movie of the Week, waarbij er iedere week één film geselecteerd wordt die de hele week voor slechts €0,99 te huren is.

Ook de Keuzekorting is een voorbeeld van een doorlopende actie waarmee je wekelijks kunt besparen. Via de Instagram Stories van Pathé Thuis krijg je iedere week vanaf maandagmiddag 13:30 uur de tijd om samen met alle andere volgers te kiezen voor één van de drie aangeboden films. Vanaf donderdag kun je vervolgens de hele week voor maar €1,99 naar de gekozen film kijken. Op deze manier profiteer je ook weer van ongeveer 60% korting.

Nieuwe films bij de streamingdienst

Pathé Thuis brengt de nieuwste bioscoopfilms vaak als (een van de) eerste naar haar video on demand-platform. Zo kun je binnenkort gloednieuwe bioscoopfilms als Marokkaanse Bruiloft (2022), The Northman (2022) en Nicolas Cage’s The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) exclusief bij de streamingdienst zien, voordat ze mogelijk ook bij andere streaming services te zien zijn.

Ook zijn er een hoop klassiekers die enkel en alleen bij Pathé Thuis te vinden zijn, zoals de eerder genoemde Pulp Fiction (1994), maar ook Jurassic Park (1993) en Ghostbusters (1984). Iedere maand worden er bovendien nieuwe kaskrakers en blockbusters toegevoegd aan het aanbod van Pathé Thuis.

Om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases, publiceren wij geregeld een overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Sluit je daarnaast aan bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen.

Pathé Thuis 🍿

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.