Wanneer komt ‘3 Body Problem’ seizoen 2 op Netflix?

Op donderdag 21 maart is het tijd voor de veelbelovende serie 3 Body Problem op Netflix. De serie komt van de makers van Game of Thrones en neemt ons mee in een wereld die opgeschrikt wordt door de zelfmoorden van meerdere wetenschappers. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen. Maar blijft het daarbij of komt er meer? Oftewel: komt er een 3 Body Problem seizoen 2? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Komt er een ‘3 Body Problem’ seizoen 2?

Ben je van plan om de serie direct helemaal te bingen en ben je benieuwd naar meer? Dan wil je vast weten of er ook een tweede seizoen van 3 Body Problem komt. Hoewel Netflix dit nog niet officieel bevestigd heeft, zijn de makers al druk bezig met een vervolg. Volgens Collider staan de eerste ideeën zelfs al op papier. Showrunners DB Weiss en David Benioff zeiden hier het volgende over:

🗣️ “We zijn al veel verder met de plannen van seizoen 2 dan de ‘vage ideeën’-fase.”
– DB Weiss

Het feit dat de makers al met een tweede seizoen bezig zijn, is niet gek. 3 Body Problem is namelijk gebaseerd op een boekenreeks Cixin Liu en met seizoen 1 is enkel het eerste boek verfilmd. Aangezien het een trilogie is, zou er nog ruimte moeten zijn voor twee seizoenen. Echter moet Netflix dan natuurlijk wel eerst groen licht geven. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘3 Body Problem’ op Netflix?

Op dit moment weten we nog niet óf er een 3 Body Problem seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

De serie speelt zich af tijdens de Culturele Revolutie van China in de jaren zestig, waar de beslissing van een jonge vrouw cruciale gevolgen blijkt te hebben voor de wereld zoals wij die nu kennen. Wanneer de wetten van de natuur op mysterieuze wijze lijken te veranderen, bundelt een groep toegewijde wetenschappers hun krachten om samen met een zeer onconventionele detective de grootste dreiging waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd aan te pakken.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.