Sciencefictionfilm ‘2067’ is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Zoals de titel al doet vermoeden bevinden we ons in het jaar 2067 en is de aarde stervende door klimaatverandering. Ethan (Kodi Smit-McPhee) krijgt een unieke kans om de mensheid te redden door naar de toekomst te reizen. Bij Pathé Thuis kijk je 2067 deze week met flinke korting voor maar €0,99 doordat hij is gebombardeerd tot ‘Movie of the Week‘. Deze bijzondere sci-fi film is niet te zien op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘2067’ (film, 2020) is nu als Movie of the Week te zien bij Pathé Thuis

In week 36 van 2021 is 2067 de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis, waardoor hij alleen deze week voor slechts €0,99 te huren is bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dan ook graag gebruik van te maken, want de dag na de start van deze kortingsactie schoot de sciencefictionfilm direct naar de #2-positie in de top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

Dit succes is op twee manieren te verklaren. Allereerst is de film nog relatief nieuw, want de lancering van 2067 was pas eind vorig jaar. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de grote streamingdiensten, waar veel film- en serieliefhebbers abonnementen op hebben, deze film op het moment van schrijven niet in hun aanbod opgenomen hebben. Net als bij een aantal populaire andere titels als Downton Abbey en Intouchables zorgt dit ervoor dat men zich snel naar Pathé Thuis wendt om een kijkje te nemen bij de film. Al helemaal als hij voor zo’n vriendenprijsje te bekijken is.

Verhaal, details en trailer van ‘2067’ (2020)

De aarde is door klimaatverandering verwoest en de mensheid is aangewezen op zuurstoftanks. Hun redmiddel? Het bouwen van een tijdmachine op kwantumniveau in de hoop contact te maken met de mens in de toekomst.

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Sci-fi
Duur: 1 uur en 50 minuten
IMDb: 4,9 uit 7.400 stemmen
Regisseur: Seth Larney
Cast: Ryan Kwanten, Aaron Glenane, Kodi Smit-McPhee, Deborah Mailman
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot Movie of the Week, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de sciencefictionfilm 2067 uit 2020, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.