Komt de film 1917 op Netflix Nederland?

Sinds de nieuwe oorlogsfilm 1917 bij de Golden Globes heeft gewonnen in de categorie Best Motion Picture en Best Director, krijgen wij van alle kanten de vraag of de film ook op Netflix Nederland of een andere streamingdienst – zoals Videoland, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video of Ziggo Movies & Series – te zien zal zijn in de toekomst. Wij hebben het voor jullie uitgezocht.

Komt de film 1917 op Netflix Nederland?

Komt de film 1917 op Netflix Nederland?

De film 1917 is geproduceerd door DreamWorks Pictures, wat veel mensen doet denken aan de productiemaatschappij DreamWorks Animation (onderdeel van NBCUniversal), die binnenkort allerlei films op de nieuwe streamingdienst Peacock zal plaatsen. DreamWorks Pictures valt echter niet onder NBCUniversal, waardoor het wél mogelijk is dat de film 1917 ooit op Netflix Nederland verschijnt. Helaas is nooit met zekerheid bekend of de film ooit op een streamingdienst zal verschijnen. Zodra we hier meer over weten, zal het op Streamwijzer geplaatst worden.

→ Gelukkig kun je al wel 1917 nu 30 dagen gratis kijken bij Amazon Prime Video, maar ook hier via Pathé Thuis, is hij hier los verkrijgbaar en is hij te streamen via Ziggo On Demand.

Overigens hebben we ook goed nieuws. Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat de film in de toekomst ooit op Netflix Nederland te zien zal zijn. Van de films die DreamWorks Pictures in de afgelopen jaren heeft uitgebracht zijn er meerdere titels op Netflix verschenen. Zo zijn recentelijk bijvoorbeeld nog The Post en Office Christmas Party aan het Nederlandse aanbod toegevoegd. Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.

Verhaal, trailer en IMDb cijfer van 1917

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk gebied oversteken om een boodschap over te brengen. Deze boodschap is bepalend in het stoppen van een dodelijke aanval op honderden soldaten, waaronder de broer van Blake.

Op IMDb krijgt de film 1917 een 8.6 uit 10.

Details van de film

Titel: 1917
Jaar: 2019
Soort: film
IMDb: 8.6 uit 5964 stemmen
Duur: 119 minuten
Directors: Sam Mendes
Schrijvers: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
Cast: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Meer over 1917 op Streamwijzer vind je hier