Wie is speler 067 in de Netflix-serie ‘Squid Game’?

Één van de meest populaire karakters uit Squid Game op Netflix is speler 067. De rol van dit karakter wordt vervuld door het Koreaanse model (en actrice) HoYeon Jung. Hieronder vind je wie ze is en kun je een aantal foto’s van haar bekijken op haar social media-kanalen.

Wie is speler 067 uit de serie ‘Squid Game’ op Netflix?

De Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game heeft een sterrencast die gevuld is met acteurs uit eigen land. Zo wordt de rol van speler 456 vertolkt door Lee Jung-jae, speelt Park Hae-soo speler 218 en is degene die zich verplaatst in het karakter 067… HoYeon Jung!

De Koreaanse vrouw is model en actrice van beroep. Ze was al buitengewoon succesvol, maar door haar rol in Squid Game heeft haar carrière nog een extra boost gekregen. Eerder werd ze al door Vogue uitgeroepen tot Korea’s Next Top Model en ze werd tweede in het vierde seizoen van de gelijknamige televisieserie.

Social media-kanalen van HoYeon Jung (speler 067)

Op TikTok heeft het model maar één video geplaatst, maar daar heeft ze al direct 1,5 miljoen volgers mee weten te behalen (en 13,3 miljoen views). Daarnaast heeft ze een actief account op Instagram, waar je nog veel meer van HoYeon Jung kunt zien.

Verhaal, informatie en trailer van ‘Squid Game’

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals ‘Rood Licht, Groen Licht’, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

TitelSquid Game
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalKoreaans
GenreMisdaad, Drama, Mystery, Thriller
IMDb8,3 uit 80.000 stemmen
RT Tomatometer93% uit 28 recensies
RT Audience Score86% uit 1.027 stemmen
MakerHwang Dong-hyuk
CastLee Jung-jae, Park Hae-soo, Jung Ho-yeon, Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung, Anupam Tripathi, Lee You-mi
KijkenBekijk direct op Netflix